FINLUX TV -arvonnan säännöt ja ehdot

1. Arvonnan järjestäjä: Finlux -televisioiden maahantuoja – Bat.Power Oy, Huurretie 9 33470 Ylöjärvi

 

2. Ehtojen hyväksyminen: Näissä säännöissä kerrotaan Finlux TV- arvonnan osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

 

3. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla täysi-ikäisillä luonnollisilla henkilöillä. Bat.Power Oy:n tai muiden arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät ja perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

 

4. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua Finlux.fi verkkosivuilla 12.11.–15.12.2019 välisenä aikana. Arvontaan osallistuu jokainen kampanjalomakkeen täyttänyt henkilö.

 

5. Palkinnot ja niiden toimittaminen voittajille: Arvonnan palkintoina on 65” Finlux 4K Smart LED-televisio (TV:n arvo 699€). Palkintoja arvotaan 5kpl. Arvontapäivä: ma 16.12.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot. Voittajien etunimet ja paikkakunnat voidaan julkaista kampanjan aikana Finlux.fi verkkosivuilla ja Finlux Suomen sosiaalisen median kanavissa. Voittaja toimittaa Bat. Power Oy:lle tarvittaessa tarkemmat yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kuuden (6) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Voittajat arvotaan satunnaisesti osallistujien joukosta. Arvonta-ajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja. Televisiot toimitetaan voittajille postitse. Televisioita ei voi noutaa, eikä sitä vaihdeta rahaksi. Järjestäjä ei vastaa television toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen tai muiden yhteystietojen virheellisyydestä.

 

6. Järjestäjän vastuu: Bat. Power Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

7. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus: Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse fin@batpower.fi. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Bat.Power Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.