Tietosuojaseloste

Bat. Power Oy kampanjarekisterin tietosuojaseloste.

EU:n Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste.

 

1.Rekisterinpitäjä:

Bat.Power Oy (Finlux televisioiden maahantuoja)

Y-tunnus: 0872238-2

Huurretie 9, 33470 Ylöjärvi

Puhelin: 03 345 0914

 

2.Rekisteriasioita voi tiedustella osoitteesta:

Bat.Power Oy

Puhelin: 03 345 0914

Sähköposti: tietosuoja ( at ) batpower.fi

 

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

  • Tässä rekisterissä käsittelemme Bat. Power Oy:n toteuttamien erilaisten arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja.
  • Arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajaan ja palkita tällä tavoin arvontaan tai kilpailuun osallistuneita henkilöitä.
  • Henkilötietojesi käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu käsitellä arvonnan tai kilpailun yhteydessä meille antamiasi tietoja palvelun toteuttamiseen, toteuttamisen kannalta tarvittavaan yhteydenpitoon sekä liiketoimintaamme asiakaslähtöisempään kehittämiseen. Tietojen käsittely ja analysointi mahdollistaa kohdistettujen ja räätälöityjen hyödykkeiden tai etujen tarjoamisen sinulle sekä liiketoimintamme palveluiden laadun parantamisen.

 

4. Rekisterin tietosisältö:

Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet:

Tietojen ainoa lähde on käyttäjä itse.

 

6. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen:

Tietoja ei luovuteta eikä siirretä kolmansille osapuolille.

 

7. Rekisterin suojaus:

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muiden tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tilassa, johon on asiattomilta pääsy estetty. Asiakasrekistereihin on pääsy vain Bat.Power Oy:n työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

 

8. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus:

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevia tietoja voidaan muokata, häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Bat.Powerin järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide on peruuttamaton, emmekä voi palauttaa poistettuja henkilötietoja.

Henkilötietopyynnöissä ota yhteyttä tietosuoja ( at ) batpower.fi

Säilytämme asiakastietoja vain asiakassuhteen ajan. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa.

 

9. Tietosuojaselosteen muuttaminen:

Bat.Power Oy kehittää liiketoimintaansa jatkuvasti ja pidättää siksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Mikäli huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.