Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
tuotearkisto

4 vuoden takuu

FINLUX TV LAATUA 4 VUODEN TAKUULLA

Finlux tarjoaa mielettömän neljän vuoden takuun uusille Finlux televisioille!

 

Laadukkaiden tuotteidemme käyttöikä on erittäin pitkä, mikä vähentää osaltaan elektroniikkajätteen syntymistä. Laadun takeena Finlux televisioille myönnetään nyt 4v takuu. Finlux televisioiden huippulaadun takana on Euroopan suurin TV -tehdas, jonka tuotantoprosessi on ISO 14001 ympäristösertifioitu. Automatisoidut huippumodernit tuotantolinjat toimivat väsymättä kellon ympäri ja tuotanto- sekä tuotekehitysprosessi toimivat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisesti.

 

Finlux maahantuojana toimii Bat.Power Oy. Oma keskitetty tehdastason huoltopalvelu sekä laaja jälleenmyyjäverkosto takaavat sujuvan kokemuksen myös tuotetuki- ja jälkimarkkinointiasioissa.

Neljän vuoden takuu koskee kaikkia yksityiskäytössä olevia televisioita, jotka on ostettu 1.10.2019 alkaen. Takuuaika alkaa kuittiin merkitystä ostopäivästä. Takuun todentamiseksi on esitettävä alkuperäinen ostokuitti tai sen kopio. (Ennen 1.10.2019 päivättyjen ostokuittien Finlux televisioilla takuuaika säilyy 24kk mittaisena). Neljän vuoden takuu koskee Bat.Power Oy:n maahantuomia Finlux televisioita.

Jälkimarkkinointi

Laaja jälleenmyyjä verkostomme palvelee tuotetuki sekä takuuasioissa. Takuutapauksissa ota ensin yhteyttä jälleenmyyjääsi.

 

Tarkemmat takuuehdot löydät täältä

Osta Finlux ja nautit sen laadusta pitkään.