Finlux – Ajankohtaisia tiedotteita

30.3.2024 Finlux-Tukikeskus on nyt julkaistu. Tukikeskuksen sisältöä lisätään ja muokataan 30.3-1.4 välisenä aikana vielä lisää

Suuri osa Finlux-tukikeskuksen sisällöstä on nyt julkaistu. Tukikeskuksen sisältöä kuitenkin lisätään ja muokataan Pääsiäisen pyhien ajan. Sisältöä on luotu lisää ja osaa muokataan vielä, jotta saamme mahdollisimman paljon ohjeita ja tukea asiakkaillemme verkkoon. Päivitämme myös hieman ulkoasua ja siistimme linkkejä, jotta tukikeskuksen toiminta olisi mahdollisimman sujuvaa. Tukikeskus tulee olemaan projekti, joka kasvaa ja kehittyy koko ajan Finlux-brändin mukana. Tällä hetkellä saatavilla on yleisimpien markkinoilla olevien laitteiden ohjeet ja muita tietoja. Tulevien päivien aikana lisätään vielä Linux-laitteiden yleisimmät ohjeet sekä muita ohjeita. Päivittäminen tulee jatkumaan hamaan tulevaisuuteen kehityksen aallonharjalla. Haluamme tarjota ajankohtaiset ohjeet reaaliajassa kuluttajiemme tueksi. Kaikkien linkkien ja sivujen tulisi olla julkisesti toiminnassa viimeistään 4.4.2024. 

Ystävällisin terveisin: Finlux-tiimi.

28.03.2024 Finlux tukikeskus julkaistaan!

Jälkimarkkinoinnin laatu, takuupalvelut ja oman tuotteen todellinen tunteminen ovat aina olleet Finlux-brändille sellaisia asioita joita pidämme tärkeinä ja jotka erottavat meidät kilpailijoista. Haluamme tuoda tuon saman ammattitaidon asiakkaidemme saataville itsenäisenä verkkopalveluna kellon ympäri tarkasteltavaksi. Emme kuitenkaan ole poistamassa vanhoja palveluitamme, vaan päinvastoin pidämme vanhat palvelumme aivan yhtä laadukkaina ja tuomme lisänä laadukkaan ja kattavan Finlux-verkkotukikeskuksen vastaamaan modernin kuluttajan tarpeeseen.

Tänään 28.03.2024 aloitamme materiaalin siirtämisen Tukikeskus-sivulle, joka tulee löytymään ylänavigaatiosta muiden sivujen tavoin. Materiaalia on paljon ja sen siirtämiseen sekä asettelemiseen menee aikaa, joten ei kannata heti huolestua jos ei löydä etsimäänsä ohjetta. Se saattaa olla vielä tulossa. Olemme myös lisänneet jokaisen tuotteen omalle tuotesivulle ladattavaksi käyttöohjeen lukemisen helpottamiseksi tai kadonneen korvaajaksi. Finlux kehittää jatkuvasti tuotteitaan, palveluitaan ja asiakaspalveluaan. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa jokaiselle! Päivitän uuden tiedotteen kun jokainen tähän asti valmistunut materiaali on saatu siirrettyä ja julkaistua Tukikeskus-sivulle. 28-30.3.2024 välisenä aikana kaikki materiaali on siirtynyt sivustolle. Tukikeskus julkaistaan käyttöön 30.3, mutta sitä tullaan päivittämään ensimmäisten päivien ajan ja kaikki linkit eivät välttämättä heti ensimmäisten päivien aikana ole käytössä. Tästä kuitenkin on ilmoitus jokaisen linkin kohdalla. 

Ystävällisin terveisin: Finlux-tiimi.