Finlux Android 9 - laitteiden tehdasasetuksiin palauttaminen

Toisinaan laitteiden tehdasasetuksiin palauttaminen saattaa tulla tarpeeseen jos asetukset ovat menneet pieleen, käyttömaan vaihduttua tai jonkinlaisen vikatilan aiheuttaman häiriön vuoksi. Tehdasasetuksien palauttaminen laitteeseen kuitenkin yleisesti ottaen korjaa suurimman osan laitteiden pienistä ongelmista. Tehdasasetuksien palauttaminen on toimenpide joka voidaan hoitaa helposti kotona. Suosittelemme aina ensin testaamaan tehdasasetuksien palauttamisen vaikutusta kotona, jotta laitetta ei tarvisi turhaan lähettää huoltoon ja asiakkaan olla ilman televisiota. Tehdasasetuksien palauttaminen on turvallinen toimenpide jonka voi jokainen tehdä rauhallisin mielin itse. Tehdasasetuksien palauttamisen jälkeen televisioon tulee tehdä uudelleen ensimmäinen asennus. Ensimmäisen asennuksen ohje löytyy TÄÄLTÄ


HUOM! Tehdasasetuksiin palauttaminen poistaa kaikki asentamasi sovellukset, kirjautumistiedot ja haetut kanavat.
Palautuksen jälkeen television ensimmäinen asennus tehdään uudelleen.

 

Alla ohjeet tehdasasetuksiin palauttamiseen.

 

Tehdasasetusten palautus askel askeleelta

Tehdasasetuksiin palauttaminen aloitetaan painamalla kaukosäätimen “KOTI”-painiketta ja navigoidaan kaukosäätimen nuolinäppäimillä ruudun oikeassa ylälaidassa näkyvään “RATAS”-kuvakkeeseen. Kohdistimen ollessa “RATAS”-painikkeen kohdalla, paina kaukosäätimen “OK”-painiketta.

Asetuksissa siirretään kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohdistin kohtaan “Laitteen asetukset” ja painetaan kaukosäätimen “OK”-painiketta.

Laitteen asetuksissa siirretään kohdistin kaukosäätimen nuolinäppäinten avulla “Nollaus” kohdan päälle ja painetaan “OK” painiketta

Kuten ohjeen alussa mainitsimme tämä toimenpide poistaa kaikki käyttäjän asentamat sovellukset ja tilit, hakemat kanavat ja muuttamat asetukset. Laite muistuttaa siitä vielä tässä vaiheessa. Siirtämällä kohdistimen kaukosäätimen nuolinäppäimillä “Nollaus” kohtaan ja painamalla kaukosäätimen “OK” painiketta laite aloittaa tehdasasetuksiin palautumisen. 

HUOM! Mikäli laite kysyy PIN-koodia on tehdaskoodi joko: “0000” tai “1234” jonka voit syöttää kaukosäätimen numeropainikkeilla. Mikäli olet itse vaihtanut PIN-koodin etkä muista sitä tulee sinun olla yhteydessä jälkimarkkinointiin tai toimittaa laite takuun ulkopuoliseen huoltoon.

Tehdasasetuksien palautusohjelman valmistuttua käynnistää laite ensimmäisen asennuksen ohjelman uudelleen. 

Ensimmäisen asennuksen ohjeen löydät TÄÄLTÄ
Takaisin Android 9 – ohjeisiin pääset TÄÄLTÄ