Finlux Google TV-laitteiden automaattinen taustavalon säätö

Automaattinen taustavalon säätö on ollut jo pitkään ominaisuutena Finlux-televisioissa. Jokaisen laitesukupolven myötä toimintoa on kehitetty entistä enemmän erilaisia asiakkaitamme palvelevaksi. Joissakin valaistus- ja TV-kokoonpanojen kanssa kyseinen ominaisuus ei kuitenkaan toimi toivotulla tavalla. Alla olevan ohjeen avulla pystyt poistamaan automaattisen taustavalon säädön pois käytöstä, sekä säätämään kuva-asetukset itsellesi mieleiseksi.

Automaattisen taustavalon säädön ohje

Google TV:n päävalikossa aloitetaan navigoimalla kaukosäätimen nuolinäppäimillä oikean yläkulman “Ratas”-kuvakkeeseen. Kohdistimen ollessa “Ratas”-kuvakkeen päällä, painetaan kaukosäätimen “OK”-painiketta.

Tämän asetuksen säätämiseen nopein tapa on siirtyä tässä valikossa kaukosäätimen nuolinäppäimillä alas ja viedä kohdistin “Kuva” valinnan päälle ja painaa kaukosäätimen “OK”-painiketta.

Kuva-valikkoon pystyy navigoimaan myös Asetuksien-päävalikon kautta sekä TV:n lähtöä katsellessa (esim. Antenni/Kaapeli-lähetystä tai HDMI-lähtöä) painamalla kaukosäätimen “Menu”-painiketta ja navigoimalla nuolinäppäimillä kohdistimen “Kuva”-valikon päälle.

Kuva-valikon avauduttua kuljeta kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohdistin “Automaattinen taustavalo”-asetuksen päälle. Kohdistimen ollessa oikeassa kohdassa paina kaukosäätimen “OK”-painiketta. Tässä valikossa voit myös muokata haluamasi kuva-asetukset laitteeseesi. Mikäli automaattinen kirkkaus on säädettynä käyttöön, ongelmatilanteissa suosittelemme myös sen käytöstä poistamista.

Avautuvassa valikossa laite antaa sinulle neljä eri esiasetettua vaihtoehtoa. Oletuksena laitteessa on “Eco”-tila päällä. Voit testailla kahta muuta esiasetus tilaa jos löydät niistä mieleisen ratkaisun mutta ongelmatilanteissa suosittelemme ehdottomasti valitsemaan “Pois päältä”-tilan ja tekemään omien preferenssien mukaiset säädöt aikaisemmassa Kuva-asetukset ikkunassa.

Kytkettyäsi automaattisen taustavalon pois päältä, järjestelmä vielä varmistaa sinulta tahdotko varmasti tehdä tämän valinnan. Suuremman energiankulutuksen ilmoituksesta ei tule huolestua. Tämä muutos ei ole merkittävä ja muutoksen voi huoletta hyväksyä, jotta voit jatkaa television sujuvaa käyttöä.

Mikäli ongelma jatkuu asetuksen muuttamisen jälkeen, suosittelemme seuraavaksi testaamaan tehdasasetusten palautusta jonka ohje löytyy klikkaamalla TÄTÄ

Takaisin Google TV-ohjekeskuksen etusivulle pääset klikkaamalla TÄTÄ