Finlux Google TV-laitteiden tehdasasetuksiin palauttaminen

Toisinaan laitteiden tehdasasetuksiin palauttaminen saattaa tulla tarpeeseen jos asetukset ovat menneet pieleen, käyttömaan vaihduttua tai jonkinlaisen vikatilan aiheuttaman häiriön vuoksi. Tehdasasetuksien palauttaminen laitteeseen kuitenkin yleisesti ottaen korjaa suurimman osan ongelmista. Tehdasasetuksien palauttaminen on toimenpide joka voidaan hoitaa helposti kotona. Suosittelemme aina ensin testaamaan tehdasasetuksien palauttamisen vaikutusta kotona, jotta laitetta ei tarvisi turhaan lähettää huoltoon ja asiakkaan olla ilman televisiota. Tehdasasetuksien palauttaminen on turvallinen toimenpide jonka voi jokainen tehdä rauhallisin mielin itse. Tehdasasetuksien palauttamisen jälkeen televisioon tulee tehdä uudelleen ensimmäinen asennus. Ensimmäisen asennuksen ohje löytyy TÄÄLTÄ


HUOM! Tehdasasetuksiin palauttaminen poistaa kaikki asentamasi sovellukset, kirjautumistiedot ja haetut kanavat.
Palautuksen jälkeen television ensimmäinen asennus tehdään uudelleen.

 

Alla ohjeet tehdasasetuksiin palauttamiseen.

Tehdasasetuksiin palauttaminen askel askeleelta

Tehdasasetuksiin palauttaminen aloitetaan painamalla kaukosäätimen “KOTI”-painiketta ja navigoidaan kaukosäätimen nuolinäppäimillä ruudun oikeassa ylälaidassa näkyvään “RATAS”-kuvakkeeseen. Kohdistimen ollessa “RATAS”-painikkeen kohdalla, paina kaukosäätimen “OK”-painiketta.

Asetuksissa navigoidaan valitsin kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohtaan “Järjestelmä”. Valitsimen ollessa “Järjestelmä” kohdassa painetaan kaukosäätimen “OK”-painiketta.

Järjestelmävalikossa navigoidaan valitsin kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohtaan “Tietoja” ja valitsimen ollessa “Tietoja” kohdassa painetaan kaukosäätimen “OK” painiketta.

Tietoja-valikossa navigoidaan valitsin kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohtaan “Nollaa” ja painetaan kaukosäätimen “OK”-painiketta. Nollausvalikossa on valittavana vain yksi asetus: Tehdasasetusten palautus. Tämän kohdalla painetaan myös “OK”-paniketta kaukosäätimestä.

Tehdasasetustenpalautus-valikossa sinulla on mahdollisuus vielä peruuttaa nollaus. Siirtämällä kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohdostimen Tehdasasetusten palautus kohtaan ja painamalla “OK”-painiketta kaukosäätimestä voit aloittaa tehdasasetusten palauttamisen.

Tehdasasetuksien palautus-valikko jatkuu vielä varmistuksella ja ilmoituksella tietojen poistumisesta. Tässä kohdassa voit vielä peruuttaa tehdasasetuksien palauttamisen tai jatkaa valitsemalla “Tyhjennä” kaikki siirtämällä kaukosäätimen nuolinäppäimillä kohdistin kyseisen kohdan päälle ja painamalla “OK” painiketta kaukosäätimestä.

Laite kysyy vielä lopuksi PIN-koodia, jotta voit aloittaa tehdasasetuksien palauttamisen. Mikäli PIN-koodia ei ole vaihdettu käyttäjän toimesta on alkuperäinen PIN-koodi “1234”. Tehdasasetuksien palauttamisen jälkeen laite aloittaa ensimmäisen asennuksen, jonka ohjeen löydät sivun ylälaidasta tai GoogleTV-ohjesivujen aloitussivulta.

Mikäli ongelmat jatkuvat tehdasasetuksien palauttamisen jälkeen suosittelemme tutustumaan Takuutapaukset-sivuun. Jokaisessa Finlux-laitteessa joka on myyty 1.10.2019 jälkeen on 4-vuoden takuu. Joustava ja ammattitaitoinen takuuosastomme palvelee teitä kaikissa takuuongelmissa.

Takuutapaukset-sivu löytyy Ohjekeskuksen-etusivulta tai klikkaammalla TÄTÄ
Takaisin Google TV-ohjeiden etusivulle pääset klikkaamalla TÄTÄ