Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
tuotearkisto

Tarinamme

Lähes 50 vuotta

Kaikki alkoi lähes 50 vuotta sitten, kun Finlux televisioiden valmistus aloitettiin Lohjalla vuonna 1972. Finlux on ollut mukana mustavalkoisten kuvaputkitelevisioiden muuttamisessa värillisiksi ja älykkäiksi teräväpiirto televisioiksi. Finlux valmistaa televisioita suomalaisille markkinoille pitkiä perinteitään kunnioittaen.

Uusinta teknologiaa pitkällä käyttöiällä

Viime vuosina Finlux on ottanut suuren askeleen eteenpäin ja kasvattanut asemaansa TV-markkinoilla huimasti. Finlux haluaa tuoda suomalaisiin koteihin uusinta teknologiaa yhdistettynä pitkään käyttöikään. Finlux on julkaissut smart-televisioihin suomalaisten suosikki sovellukset: Yle-areenan, MTV3:n ja Ruudun. Televisioihin lanseerattiin myös UHD-näytöt, joka vie viihdekokemuksen uudelle tasolle.

Modernien arvojen mukaista teknologiaa

Nyt vuonna 2019 Finlux on mukana tukemassa luontoa ja tuo markkinoille Suomen ensimmäisen hiilineutraalin television. Kaikille uusille Finlux televisioille myönnetään myös markkinoiden pisin neljän vuoden takuu. Ostamalla Finlux television, olet mukana rakentamassa modernien arvojen mukaista teknologiaa.